Cart

Nema proizvoda u korpi

.

5 prednosti masaže lica

Masaža

Danas vam donosimo 5 sjajnih prednosti masaže lica!

1. Oblikuje mišiće lica i smanjuje napetost

Većina ljudi drži dosta napetosti na licu. Kada smo pod stresom ili smo umorni, kada se previše koncentriramo, napnemo čelo i područje oko očiju, što s vremeno može uzrokovati bore. Nekoliko minuta masaže lica na kraju dana pomaže ukloniti tu napetost.

2. Otpušta toksine

Čimbenici okoliša i užurbanost svakodnevnog života mogu uzrokovati nakupljanje toksina u našoj koži, pridonoseći finim borama, natečenostima i aknama. Masaže lica povećavaju protok krvi, pokrećući limfnu drenažu u vašem licu kako biste izbacili otpad i toksine i održali vašu kožu svježom i čistom, iznutra i izvana.

3. Pospješuje cirkulaciju.

Poput skakanja ili sklekova, pokret brze masaže lica šalje val krvi i kisika vašoj koži. Ovaj povećani protok otpušta natečenost (osobito u području ispod očiju), ujednačava ton kože i pomaže u detoksikaciji kože (pogledajte prednost #2 za više informacija). Više kisika koji se šalje koži jednako je povećanoj proizvodnji kolagena i rastu stanica, što rezultira glatkim, blistavim tenom.

4. Poboljšava apsorpciju proizvoda.

Masiranje lica s prstima okrenutim prema gore, pokretima podizanja, prekrasan je način da pomognete vašim omiljenim proizvodima kao što su hidratantna krema i serum da se upiju u vašu kožu. Osim toga, to je način da vaša svakodnevna rutina njege kože postane opuštajući trenutak njege sebe.

5. Opuštanje!

Osim prednosti njege kože, masaže lica mogu biti jednako dobre u ublažavanju emocionalne napetosti kao i u smirivanju napetosti mišića. Pomažu vam da se osjećate opuštenije i smirenije na kraju dugog dana.