Cart

Nema proizvoda u korpi

.

O nama

Samo za nju je nova web trgovina koja je nastala sa ciljem da ženskoj populaciji ponudi pristup različitim proizvodima širokog spektra koji su na određeni način uskraćeni na našem tržištu.

U početku smo se bazirali na kozmetičke uređaje kojima će si, u toplini svoga doma, sve naše drage dame moći omogućiti profesionalnu njegu lica i tijela. Birali smo kvalitetne i multifunkcionalne uređaje kojima je moguće zadovoljiti različite potrebe njege.

Brand ONA

Visoko kvalitetni uređaji/gadgeti ONA se sastoje od profesionalne opreme koja je nekada bila rezervirana samo za salonske ili spa tretmane a sada se može koristiti u udobnosti vlastitog doma.

Od uređaja za svjetlosnu terapiju za poboljšani tonus i teksturu i mikrostrujnih uređaja za zategnutiju, naučenu kožu, do IPL kućnog uklanjanja dlačica, setova za izbjeljivanje zubi,  ovo su najbolji uređaji za uljepšavanje u zadnjih godinu dana u svijetu koje smo odlučili dovesti samo za nju i samo za Vas!

Tehnološki napredak rezultirao je ozbiljnom nadogradnjom naših kozmetičkih praksi, čime je lakše i brže nego ikada prije postići rezultate koje ste tražili – bilo da se radi o toniranju, oblikovanju, čišćenju ili borbi protiv fleka ili akni.

Mi Vam nudimo proizvode koje kupite jednom i koristite u skladu sa vašim potrebama, po cijenama znatno nižim od onih u salonima. Mi nudimo opciju da budete „same svoj majstor“ čime ćete uštediti značajne novčane iznose, ali i vrijeme koje bi inače potrošile na odlaske u salone, a koje je vjerujemo najvrijedniji resurs kojim raspolažemo.

U skorijoj budućnosti imamo u planu širiti naš asortiman proizvoda. Želimo da naše poslovanje bude bazirano na osluškivanju i ispunjavanju konkretnih želja naših kupaca kroz konstantnu interakciju putem dostupnih komunikacijskih kanala. Slobodno nam pišite o tome šta biste voljeli da se nađe u ponudi naših proizvoda i zbog čega, šta mislite o postojećim proizvodima i kako mislite da mi generalno možemo postati bolji, jer mi smo tu zbog vas.