Cart

Nema proizvoda u korpi

.

Opšti uslovi prodaje

Putem Web trgovine samozanju.com  kupcu je omogućena kupovina svih proizvoda koji se nalaze na stranici. Cijene su sa uračunatim PDV-om.

Valuta je Konvertibilna marka (KM). Istaknute cijene na stranici važe isključivo za kupovinu putem interneta.

Naručivanje

Proizvodi se naručuju putem korpe i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a  o tome će obavijestiti kupca e-mailom sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

Plaćanje 

Naručene proizvode s troškovima dostave ukolika ih ima, kupac će prodavcu platiti pouzećem prilikom dostave robe ili virmanskom uplatom.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije da je primi, Prodavac ima pravo da traži od kupca nadoknadu poštanskih i sopstvenih troškova.

Povrat robe – reklamacije

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u slijedećim slučajevima:

– isporuka robe koja nije naručena

– isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

– ostali slučajevi u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

Privatnost podataka

TENS D.O.O. obavezuje se da pruži zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obaveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi zaposleni TENS D.O.O i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.