Cart

Nema proizvoda u korpi

.
%

Olovka za uklanjanje bora i podočnjaka

99,90 KM

Za postizanje lijepe kože oko očiju potrebno je i puno sna te zaštite od sunčevih zraka nošenjem naočala za sunce, a pametno je i masirati nježnu kožu oko oka kako bi se potaknula proizvodnja kolagena i postigao elasticitet.

DOSTAVA UNUTAR 3 DANA SIGURNO PLAĆANJE

Pregledajte artikale prije plaćanja

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima
Kategorije: , ,

Opis

Za ljepši pogled bez podočnjaka i bora

Za postizanje lijepe kože oko očiju potrebno je puno sna te zaštite od sunčevih zraka nošenjem naočala za sunce, a pametno je i masirati nježnu kožu oko očiju kako bi se potaknula proizvodnja kolagena i postigao elasticitet.

Praktično rješenje za ove probleme je olovka za uklanjanje bora i podočnjaka koju redovnim korištenjem uz četiri vrste tehnologije doprinosi pomlađivanju očiju i ljepšem izrazu lica.

Terapija Galvanskim Strujama– Uz pomoć galvanske struje postiže se veća penetracija nabijenih molekula kroz kožu, što uveliko povećava učinkovitost kozmetičke njege, Olovka za uklanjanje bora i podočnjaka sa svojom galvanskom funkcijom stimuliše nerve i cirkulaciju, omekšava fibrozna tkiva i jača elastičnost kože.

BIO  LED crveno svjetlo: Pomaže poboljšati ćelijsku aktivnost, promovira ćelijski metabolizam, stimulira rast kolagena, čime se povećava elastičnost kože i obnavlja osjetljiva koža.

Topli jonski masažer: Udobna temperatura Olovke za uklanjanje bora i podočnjaka stimulira cirkulaciju krvi u vašoj koži kako bi smanjio tamne kolutove i natečenost oko očiju, brzo otvaraju pore za apsorpciju, pospješuju metabolizam i aktiviraju kolagen.

Vibracije: sa svojih 7000 okretaja u minuti, vibracijska masaža pomaže kod uklanjanja vrećica za oči, posvjetljuje bore, zateže kožu i vrlo je efikasan protiv starenja kože.